Hardhouten Elegantscherm 10 180x180cm (Code: HS2087)

€ 199,00 / stuk
Aantal: stuk
Notitie
Houtsoort: Hardhout
Type: Elegant
Onderdeel: Scherm

Een bijzonder brede lijn in Bangkirai / Keruing schermen met eindeloze combinatiemogelijkheden voor een stijlvol en perfect passend tuinontwerp.Een bijzonder brede lijn in Bangkirai / Keruing schermen met eindeloze combinatiemogelijkheden voor een stijlvol en perfect passend tuinontwerp.Een bijzonder brede lijn in Bangkirai / Keruing schermen met eindeloze combinatiemogelijkheden voor een stijlvol en perfect passend tuinontwerp.Een bijzonder brede lijn in Bangkirai / Keruing schermen met eindeloze combinatiemogelijkheden voor een stijlvol en perfect passend tuinontwerp.

Ons brede assortiment elegant tuinschermen biedt een grote variatie aan combinatiemogelijkheden.

Diverse breedtes en modellen zorgen ervoor dat u naar eigen inzicht en creativiteit een persoonlijk tintje aan uw tuin kunt geven. Het resultaat is daarnaast ook duurzaam omdat de toegepaste houtsoorten weer- en windbestendig zijn.

De Elegant tuinschermen zijn opgebouwd uit geribde lamellen van 8 x 90 mm, gemonteerd in een stevig kader van 42 x 42 mm. Uiteraard zijn alle lamellen gemonteerd met RVS schroeven. Naast de geribde tuinschermen

bieden wij u ook het Keruing scherm 40 aan met de bijpassende Poort 41. Deze schermen bestaan ook uit een stevig kader maar zijn voorzien strakke, glad geschaafde lamellen van 8 x 120 mm.

Onze tuinschermen zijn maatvast en meten ook daadwerkelijk 180 x 180 cm! Houd bij plaatsing rekening met 2 cm extra tussen de palen! Wij adviseren voor een eenvoudige en snelle montage, het RVS L-beslag toe te passen.

Enkele artikelen zijn ook verkrijgbaar in de scherp geprijsde houtsoort Keruing.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Bezoek onze showroom en showtuin

Vestiging Ridderkerk

Lagendijk 154
2988 AD Ridderkerk

Vestiging Oud-Beijerland

Willem Beukelszstraat 5
3261 LV Oud-Beijerland

Contact

Vestiging Ridderkerk
Lagendijk 154
2988 AD Ridderkerk
T. 0180 420 800
E.

Vestiging Oud-Beijerland
Willem Beukelszstraat 5
3261 LV Oud-Beijerland
T. 0186 712 410
E.

Ga naar boven