Is uw tuin 's avonds ook weer donker nu de herfst is aangebroken? Bedenk dan dat uw woning hierdoor gevoeliger is voor inbraak. Voorzie uw tuin daarom dit najaar nog van buitenverlichting. Uit onderzoek blijkt dat inbrekers het liefst werken in het donker. Zo stijgt het aantal woninginbraken steevast vanaf oktober (wanneer het eerder donker is) en zijn inbrekers tijdens de herfst- en wintermaanden actiever in de avond. Om de kans op inbraak te verkleinen kunt u ondermeer zorgen voor voldoende buitenverlichting*.

Dit najaar bieden wij u 3 startsets van onze buitenverlichtingleverancier in-lite. De lampen in de sets zijn gebaseerd op LED en 12 volt laagspanning en zijn dus energiezuinig en gemakkelijk zelf aan te leggen. In een handomdraai heeft u een veiligere woonomgeving en een sfeervol verlichte tuin! Voor meer informatie neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0180-420800 of kom bij ons langs. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies.

*Voor meer anti-inbraaktips kijkt u op www.politie.nl/onderwerpen/woninginbraak.html

opendag-hoveniers

Branchevereniging VHG organiseert op zaterdag 27 september 2014 de 'Landelijke Open Dag Hoveniers'. Bent u nieuwsgierig naar wat een hovenier allemaal doet en kan? En wat er allemaal gebeurt bij een hoveniersbedrijf? Kom dan op 27 september naar de Landelijke Open Dag van de Hoveniers.

filter-nieuwsDe website is in 2014 weer volledig vernieuwd, waarbij we graag uw aandacht vestigen op een nieuwe functionaliteit. Vanaf nu is het mogelijk uw producten te filteren op eigenschappen, zodat u eenvoudig kunt zoeken op uw wensen!

Vanaf 1 maart 2013 heeft Snoei Tuinmaterialen een nieuwe vestiging in Oud-Beijerland.

Bezoek onze showroom en showtuin

Vestiging Ridderkerk

Lagendijk 154
2988 AD Ridderkerk

Vestiging Oud-Beijerland

Willem Beukelszstraat 5
3261 LV Oud-Beijerland

Contact

Vestiging Ridderkerk
Lagendijk 154
2988 AD Ridderkerk
T. 0180 420 800
E.

Vestiging Oud-Beijerland
Willem Beukelszstraat 5
3261 LV Oud-Beijerland
T. 0186 712 410
E.

Ga naar boven