CeraSun Quartz Yellow promo 60x60x4cm (per 2st.) (Code: RS4800025)

€ 54,50 / m²
Aantal:
Notitie
Serie: CeraSun
Kleur: -
Afmeting: 60x60 cm
Dikte: 4 cm

CERASUN; de voordelen van keramiek met hoogwaardige eigenschappen in combinatie met de eenvoudige verwerking van een betontegel.

 

Was het voorheen nog gebruikelijk om de 2cm dikke keramische tegels op een met bindmiddel (bijv. cement) verstevigde stabiele ondergrond te verleggen, kunnen de tegels uit de Cerasun serie gewoon in een zand of splitbed gelegd worden. U bespaart hier materiaal en verwerkingskosten mee.

 

DE VOORDELEN

  1. Eenvoudig te verleggen
  2. Hoogwaardig
  3. Duurzaam
  4. Onderhoudsvriendelijk

cerasun

Onze tuin wordt vandaag de dag steeds belangrijker, zo creëren we hier graag onze eigen gezellige en aangename oase. Wie wil niet op een mooie zomeravond ontspannen op zijn eigen terras zitten en de dag gemoedelijk met een drankje afsluiten.

 

Ook onze voorkeur voor de materialen waarmee ons terras gelegd wordt heeft zich in de loop der tijd veranderd. Vandaag de dag wensen we onderhoudsvriendelijke, krasvrije, UV en weersbestendige materialen welke u ook nog optisch kunnen overtuigen en natuurlijk makkelijk te leggen zijn.

 

CERASUN biedt u hiervoor de ideale oplossing. Een hoogwaardige keramische tegel met  grondstoffen van natuurlijke oorsprong die bij ca. 1100° gebakken wordt en vervolgens  permanent met een betontegel vast verbonden wordt.

 

CERASUN tegels zijn in vergelijk met de huidige keramische tegels duidelijk goedkoper te verwerken, waarbij de CERASUN in tegenstelling tot de keramische tegel niet in een met cement gemengde ondergrond gelegd hoeft te worden. Een ondergrond uit zand of split, zoals gebruikelijk bij betontegels, is al voldoende.

 

Door ons ruime aanbod van de CERASUN in verschillende natuursteen- en betondesigns, in de afmetingen 40x80x4cm en 60x60x4cm biedt Cerasun u een veelvoud aan mogelijkheden om aan uw individuele wensen en ideeën te voldoen.

 

Door het hoge eigengewicht van de Cerasun tegel, is het mogelijk om de tegel met een  flexibele, waterdoorlatende voeg te verleggen. Dit voorkomt het reinigen van de voegen en het verwijderen van onkruid (zie Catalogus pag. 14)

 

Cerasun tegels worden met afstandhouders geproduceerd, deze dienen ervoor om beschadigingen tijdens het leggen te vermijden. (DIN EN 18318)

Op maat gesneden passtukken zijn met het juiste gereedschap zowel nat als droog te zagen.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Bezoek onze showroom en showtuin

Vestiging Ridderkerk

Lagendijk 154
2988 AD Ridderkerk

Vestiging Oud-Beijerland

Willem Beukelszstraat 5
3261 LV Oud-Beijerland

Contact

Vestiging Ridderkerk
Lagendijk 154
2988 AD Ridderkerk
T. 0180 420 800
E.

Vestiging Oud-Beijerland
Willem Beukelszstraat 5
3261 LV Oud-Beijerland
T. 0186 712 410
E.

Ga naar boven